Oj vad det blåste igår kväll! Vi hade besök av stormen Egon. Jag har faktiskt inte tittat ut för att se om de hänt något. Men vi var ute och plockade in alla leksaker igår kväll innan det började så tror inte att våra saker blåst iväg i alla fall. Vi har även haft turen att ha ström. Såg på facebook att några av mina vänner där har blivit av med sin ström. Inte så roligt kanske. Kvällen kan va mysig men när den inte kommer tillbaka så är det ju inget roligt.

Nikki ska på kalas hos Isaac

Igår var Nikki iväg på sitt första kalas utan Nora. Hon var nervös men förväntansfull. En riktigt liten prinsessa vandrade iväg här hemifrån. När kalaset var slut gick jag och hämtade henne men hon ville ju inte komma med hem. Det var ju så roligt på kalaset! Hon var så nöjd och pratade om det resten av dagen. Nu på morgonen började hon redan prata om nästa års kalas ;)

När hon var borta på kalas passade jag på att samla ihop alla tomtar. Nu väntar jag på att den andre hälften här hemma ska hämta alla kartonger så vi kan packa ner dem också. Sen ska vi packa ner alla ljusstakar, stjärnor, ta ner granen och åka iväg med den och byta gardiner. Sen måste jag försöka få lite pluggtid med. Det blev inte mycket gjort igår. Läste igenom lite men det var inte mycket att hurra för.

20150110_115408-kdcollage

Jag skrev ju att jag var sötsugen i fredags. Det gick över sen. Har lyckats hålla mig ifrån det där och nu är sötsuget borta igen. Igår försökte jag mig på att göra pizzasallad för jag misstänker att de har socker i den från pizzerian här hemma, men det gick inge vidare. Vet inte hur jag ska få till smaken. Får luska runt lite på nätet och se om de finns några tips.

Nu kommer två skruttar och vill göra sönder pepparkakshuset :p Bäst att vara med kanske. Hoppas ni får en fin söndag =)