Grått o regn. Tråkigare väder finns inte. Man blir trött och hängig. Jag har funderat mycket det senaste. Maten, livet, maten igen, träning och vikt. Jag har bestämt mig att jag inte ska bry mig om att vikten ökat kolossalt mycket sedan jag slutade äta LCHF. Men det är svårt. Det är verkligen som att välja mellan pest eller kolera. Fördel LCHF är att vikten är stabil även utan träning, skulle jag träna mycket skulle jag troligen gå ner i vikt och att jag mår bra. Nackdel det är bökigt och krångligt när man inte äter hemma. Nu börjar det dessutom bli galet dyrt med både kött, grönsaker och smör.

Fördel vanlig kost är att det är enkelt, man behöver inte tänka särskilt mycket då man är uppväxt med den maten, det är lätt att äta varsomhelst. Finns mycket enkla mellanmål man kan ha med när man är på fri fot. Det är även billigare. Den största nackdelen är att jag går upp i vikt hela tiden, vilket innebär att jag måste träna mer antar jag för att bibehålla +- 0. Kroppen säger dock ifrån av att fått så många extra kilon att bära på under så kort tid så träningen får bli lätt, väldigt lätt till en början. En annan nackdel är det konstanta sötsuget.

Har börjat kolla lite åt jodbrist hållet. Hur kan man kolla om man har det? Symtomen stämmer så det är äckligt:

-Trött -check
-Nedstämd
-Frusen -check
-Viktuppgång -check
-Håravfall -check
-Torr hud -check
-Infektionskänslig -check
-Kalla händer och fötter -check
-PMS -check
-Muskelkramper -check
-Muskelsvaghet -check
-Minnesproblem -check
-Förstoppning -hård mage ibland.. vet inte om det är check?

Så väldigt många symtom stämmer ju in. Vi äter inte jättemycket fisk o skaldjur i familjen och saltar det gör vi ju med salt med jod. Dock så försvinner tydligen 70% av joden vid tillagningen av mat. Men jag har beställt kelp tabletter så får vi se om det blir någon skillnad. Just nu försöker jag med alla medel jag kan för jag är så trött på att må som jag gör. Sjukvården gör ju inget ändå. Det är bara väntetider där. Så jag har tröttnat. Min trötthetsutredning som de skulle göra verkar bara som den dog.

Sist jag googlade mina symtom så fick jag ju nästan rätt. Jag fick fram svaret hjärntumör. Jag fick diagnosen IIH. I folkmun falsk hjärntumör. Du har alla symtom förutom tumören. Så jag var inte så långt ifrån och om jag hade en tumör eller ej kunde ju bara en röntgen visa.