Då var det ÄNTLIGEN semester. Det har varit en kämpig vår. Mitt mående har verkligen inte varit på topp. Allt började med en hemsk förkylning i december som egentligen inte släppte ordentligt förrän runt maj/juni. Men då åkte jag snart på en ny.. o så har det hållit på. På detta har jag varit så extremt trött och jag har problem med hälsenan sen vårvintern. Har ett överbelastat hälsenefäste.

Men det som tär mest på mig är denna hemska trötthet. Jag hoppas semester ställer allt till rätta igen. Ska försöka vara ute mycket men kommer tyvärr behöva ställa in våra vandringsplaner pga hälsenan.

Igår gick vi sörboleden. Det var ungefär vad jag klarar av. 3 km medelsvår terräng. Idag är jag stel i hälsenan och inser att vila är det bästa

Riktigt trött också. Men jag lyssnar på kroppen o tar det lugnt.

Sörboleden var en väldigt mysig o lummig led. Den kan jag tänka mig att gå fler gånger. Nackdelen va alla mygg men var väl insmord i myggmedel så jag fick bara ett myggbett.