2015-01-13 13.59.37Ojojoj nu börjar verkligen min utbildning närma sig sitt slut. Imorgon är det näst sista tentan. Blandade känslor helt klart! Det ska bli underbart att slippa denna tentaångest som finns inför varje tenta. Men lite sorgligt är det minsann då jag vet att jag lärt mig så mycket nytt inför en tenta. Jag älskar att få lära mig nya saker. Jag anser att kunskap är makt. Man kommer långt så länge man vet vad som gäller och hur saker och ting går till. Men bara för att skolan tar slut betyder det inte att jag inte kan läsa mer. Men det är mycket enklare när man gör detta på heltid.

Men än är det inte slut. Tenta imorgon som sagt och sen väntar Praktisk ekonomistyrning, praktik i åtta veckor och sen examensarbete. Det känns ändå helt okej för sen är det förhoppningsvis på väg att bli sommar! Jag tar examen på en väldigt fin dag. Min älskade Murres födelsedag. Denna underbara katt… att man kan sakna en katt så mycket! Jag tror det betyder nåt fint att ta min examen just denna dag!

Imorgon tentar jag av Handelsrätt 2. Ärvdabalken, Äktenskapsbalken, Sambolagen, Godtrosförvärv, Samäganderätten, Handelsbalken, Skadeståndslagen, Marknadsföringslagen, Kreditupplysningslagen, Avtalslagen…. 20 lagar skall tentas av. Ska bli spännande. Vår lärare är den bästa på att skriva roliga case för vilken fantasi hon måste ha! Ofta får man sig ett litet skratt =) Jag ser faktiskt fram emot denna tenta! Så nu hoppas jag innerligt att det går bra =)