FotorCreated

Idag gick min gamle trotjänare sönder. Jag hoppas att den orkar med sista veckan i kursen innan den går sönder ännu mer. Sen kommer jag att sakna denna underbaring som jag trodde att jag skulle hata, men det blev ju helt tvärtom. Jag kommer garanterat sakna våra juridikkurser. Får leta lite och se om jag kan hitta någon bra distanskurs sen när jag kommit in i jobbet ordentligt så kan jag ju läsa lite extra på kvällarna.

2015-01-06 22.20.13
 Under jul har jag fått något av en pärlmani och jag pärlar som aldrig förr. Här ovan ser ni älsklingens nya blommor som han fick av mig att ha på jobbet. Jag tror faktiskt han blev riktigt nöjd och jag tycker faktiskt också att det blev riktigt bra. Jag har lovat Nora att hon också ska få sånna blommor. Väntar bara på en beställning av pärlor då de röda pärlorna börjar tryta.

10868120_10203199833667643_7948779043972558501_nPå fredag är det tenta så helgen är ju räddad om man säger så. Dessutom fick vi en inlämningsuppgift att göra också. 18 sidor rättsfall att läsa plus svara på frågor. Känns lite sisådär nu när vi har tentan så nära. Men först blir det kalasdags för Nikki imorgon så jag och Nora ska plocka ner julen, lite tidigt men som sagt… tentavecka… då får det göras när de hinns med.

Älsklingen har tenta hela lördagen så han får vi försöka att inte störa. Men det ska väl gå bra. Tänkte ta mig ett träningspass med barnen. De får cykla och jag får halvjogga. Hoppas att vädret kommer att tillåta det bara. De varnas ju för storm!

Annars är allt toppen! LCHFen går kanon! Sötsuget är mestadels borta. Vart borta flera dagar men idag är det lite sötsugaktigt men det är nog mest för att jag är superhungrig. Tror och hoppas att suget lägger sig med lite mat i magen. Annars blir det att köpa lite nötter istället. Det är bra skit det. Gurka också =)

Träningen går okej. Inte så bra som jag skulle vilja men jag tränar ju någon gång i veckan i alla fall. Skulle tränat igår men det slutade med att jag skulle få åka själv så då tänkte jag att jag åker o tränar imorgon bitti istället. Vaknade med sprängande huvudvärk så det blev ingen träning. Blir träning på söndag i alla fall. Då ska jag inte komma med undanflykter! Söndag och Måndag. Sen får det nog bli tentaplugg!