Ny förkylning fast jag inte ens blivit frisk från förra eller förr förra. Jag blev förkyld bokslutet i december.. alltså runt 2 december blev jag förkyld. Sedan dess har jag inte varit helt 100 frisk ännu. Så fort jag äntligen är på g att friskna till så kommer en ny förkylning med världens grepp. Helt fel period på året. Jag hinner ju inte ta det lugn och vila. På jobbet är det fullt upp med årsbokslut, revision och omorganisation =Extrem kaos i hjärnan! Bokslutsveckan blev det många timmar övertid. Det blev för mycket för min hjärna. Fredagen var otäck då jag inte kunde hålla händerna still utan darrade såfort jag skulle trycka med musknappen. Då blev jag lite rädd faktiskt och efter det så har jag inte jobbat så mycket. Någon timme extra här och var. Men inte flera timmar övertid.

Jag längtar så tills denna perioden är över så jag kan ta hand om mig själv lite bättre. Är orolig att jag ska vara så här 1,5 år som jag var när jag kom hem från sjukhuset. Då blev jag aldrig frisk. Jag hostade, slemmade och hade mig i från september 2020 till januari 2022. Jag började känna mig ”frisk” julen 2021. Förstår inte ens själv hur jag orkade ha det såhär i nästan 1,5 år. Men det är klart.. jag har haft det såhär redan i snart 2 månader och livet bara tuffar på.

I november 2022 bestämde även jag och älsklingen att vi skulle sluta äta LCHF efter 10 år. Det har varit krångligt när man ätit ute och det är svårt att göra snabb mat. Och det har blivit så dyrt. Tyvärr så gillar inte min kropp äta kolhydrater och redan direkt började vågen krypa uppåt och kläderna började sitta åt. Just nu ligger jag nog 10-15 kg +. Sen jul har jag iofs ätit sötsaker men innan jul åt jag bra utan sötsaker och det var de första 10 kg + och de andra 5 har kommit efter jul. Jag har dock inte kunnat träna ordentligt sen början på december och jag har infektionen i kroppen. Men jag är lite orolig över detta faktiskt. Jag vill ju inte att mitt tryck i hjärnan ska öka. Men jag tycker det är så konstigt att kolhydrater kan göra så mycket.

Hade jag ätit jättedåligt så hade jag kunnat förstå men de första 10 kg förstår jag verkligen inte. Men det är klart jag är så mycket mer hungrig nu än när jag äter LCHF. Jag är hungrig hela tiden. Det är nåt fel på min kropp så är det bara. Frågan är vad jag ska göra. Jag vet faktiskt inte.

Istället för att grotta ner mig i detta så låter jag det vara. Försöker vara nöjd med mig själv trots att kläderna börjar bli trånga. Jag sitter istället och fantiserar om våren och sommaren. Vi ska börja vandra. Vandringskängor är inköpta och jag har börjat gå lite kortare svängar med dem så att jag ska kunna gå med dem sen. I år ska vi ge oss ut på nya äventyr. Vem vet. Det kanske blir någon tältnatt här och var också. Tält och liggunderlag är inköpt. Måste fixa en sovsäck också :)