Ja så var det måndag. Sista veckan i januari 2023. Jösses så fort denna månaden har gått. Samtidigt som det känns evigheter sedan det var jul. Min förkylning släpper inte taget och nu har det börjat göra ont i ena örat. Undra om det är en öroninflammation på ingång också. En kollega till mig har det så skulle inte förvåna mig om jag också får det. Öroninflammation är en sjukdom min kropp fullkomligt älskar.

Vill bara bli frisk så jag kan börja träna ordentligt igen. Jag vill och behöver verkligen komma igång. Idag har det varit superfint väder så passade på att ta en promenad på frukostrasten. Dock blev det inte riktigt som planerat då det var glashalt ute och jag dök rakt ner i asfalten. Som tur var landade jag bra så det gjorde inte särskilt ont. En fördel med att ha lite extra last om magen!

Vad har denna veckan annars att bjuda på? Alldeles för mycket jobb misstänker jag. Bokslutsveckan börjar. Inte alls laddad för det. Hade egentligen bara velat vara ledig en vecka istället. Men men vila får jag göra senare sen.

Sitter o funderar lite på vad vi ska hitta på i sommar… ska vi åka iväg eller ska vi vara hemma… det är frågan… Frågar man Nikki ska vi vara hemma frågar man Nora ska vi åka iväg. Svårt det där!