campus                 tuc

Att man kan bli så trött av att sitta och ta in information. Ögonen och hjärnan är helt slut. Jag skulle bara vilja blunda och vila en stund. Men gör jag det så kommer jag ju garanterat inte somna ikväll. Suck. Men om en timme sitter jag i bilen och taggar för bodypump! Jihoo =) Ska bli skönt att få ta i lite och bara njuta!

Första dagen i skolan gick bra. Vi kommer vara en gigantisk klass på 38 elever. Jag är inte van vid stora klasser alls men det ska väl gå. Vi är verkligen en blandad skara. Många som är yngre men flera som är 40+. Det kändes inte som det var så många i min egen ålder. Men de märker vi. Det är ju en svår ålder att lokalisera ^^

Fick mitt schema t.o.m februari. Det ser ju inte så jätteroligt ut. Har dessutom en tenta när vi åker och firar Svärfar och det känns ju lite sisådär faktiskt. Dessutom missar jag massa föreläsningar. Känns också lite sisådär. Men får ta med mig böckerna och ha näsan i dem hela semestern för semester lär jag inte få ha. Vet ärligt talat inte vad jag gett mig in på men det ska väl gå vägen bara man kommer in i det hela.

Blir ingen yoga på torsdag heller =( De hade gjort fel i schemat så den fysiska yoga börjar inte förrän vecka 38. Den lugna börjar denna veckan men den lockar inte lika mycket. Har bokat Zumba istället =) Här ska det dansas!

Denna veckan är det nya tag med maten. Ska inte nolla kolhydraterna men ska försöka hålla mig runt max 20g per dag. Började redan igår och igår var det jobbigt för var väldigt sötsugen efter förra veckans tårtätande. Idag har sötsuget vart borta helt. Var inne på Coop en snabbis och köpte lite mellanmål förut idag för jag var så hungrig efter skolan. I vanliga fall hade kakorna, bullarna och godiset lockat men jag tittade inte ens åt dem. Jag tog en ölkorv och den glada kossan ost istället. En loka blev det att dricka till. Mätt och belåten blev jag av det. Härligt!

Nu ska jag börja med maten. Köttfärs och champinjongratäng står på schemat idag. Smaskens!