2013-09-03 20.09.34

Såhär pigg och glad såg jag ut efter ett dubbelpass med Kicki igår. Först CXWORX och sen Easyline. Det var hemskt och ända till jag gick och la mig igår kväll hade jag ont i mina lårmuskler. Gårdagens förutsättningar för träningen var inte heller de bästa då jag hade extrem träningsvärk i låren efter bodypumpen i måndags. Magen har jag haft träningsvärk i 2½ vecka och axlarna har jag haft träningsvärk i 1½ vecka. Det går aldrig över utan det kommer bara mer o mer o mer.

CXWORXEN gick bra trots min träningsvärk men Easylinen. Herregud säger jag bara. Ett benpass. 3 stationer med att sitta 90 grader och samtidigt upp och ner med hälarna. Den smärta jag kände då har jag inte känt någonsin. Det fick bli enbart 90 grader för det gjorde ont även det.

Efteråt kändes det så himla bra att jag verkligen gjorde mitt yttersta trots smärta i musklerna. Viljan vann över hjärnan denna gången! 1-0 till mig =D Idag när jag vaknade så var man rätt mör i kroppen om man säger så. Hemskare träningsvärk får man leta efter. Axlarna och låren är värst. Bröstet och magen kommer sen. Men det är skönt för nu vet jag att det inte bara var som jag kände utan jag gjorde verkligen något bra igår!

Idag är det studier hemma som gäller. Ska strax ta upp min Fek (företagsekonomi) bok och läsa lite. Ska bli kul o se hur lika kurserna är mot de jag läste i Skövde. Igår hade jag kommunikationslektion i skolan. Det kändes verkligen att detta är på en annan nivå mot vad jag läst förut. Jag kommer få lite att bita i men det tycker jag ju bara är kul =)

Ne nu blir det att läsa det första blocket! Sen efter de blir de rast o lite frukost innan vi sätter oss igen! Jag ska verkligen göra mitt bästa dessa två år! =)