2014-02-19 07.18.32Imorse var det riktigt fint att åka till skolan. För det första var det ljust! För det andra var snön så himla fin på alla träden. Jag njöt av färden genom skogen =)

Annars e de tentaplugg som gäller idag. Ska bli spännande o se hur tentan går på fredag. Är lite nervös. Men det är ju så det ska vara.

Annars är jag inne på dag 3 av sockerutmaningen och det går hur bra som helst. Igår var jag sugen på något att dricka annat än vatten. Men det fick bli vatten. Idag har jag inte vart sugen på något än mer än mat.

Träningsvärk sen måndagens pass. Igår kunde jag knappt gå eller sitta. Men det späddes på med lite cykling och CX på kvällen. Så idag har jag träningsvärk i magen också. Enda delen igår som inte var träningsvärk i. Men det är så underbart att veta att man gjort något bra men ändå är det så jobbigt att behöva ha ont.

Imorgon ska jag hälsa på på dagis. Ska vara med Nora en sväng. Ska bli riktigt kul. Vi har ju det svåraste beslutet någonsin framför oss. Hade möte i måndags och de beskrev en helt annan tjej där mot vad vi har hemma. Så som de beskrev Nora är det inga problem att hon börjar skolan till hösten. Men så som hon är hemma och visar hemma behöver hon vänta ett år. Jag vet varken ut eller in längre. Det är så grymt svårt detta!