Frida med bloggen rockabillygirl.se skrev igår att hon skulle delta i en sockerutmaning. Inte äta socker på 100 dagar. Första tanken som kom upp i huvudet på mig var att jag hakar på! Självklart!

100 dagar utan gift är inte så svårt ;) Eller ja lite svårt kommer det bli då jag ska baka tårta till Nikki och Noras födelsedagar så har redan bestämt mig i förskott att jag får provsmaka tårtorna. Men inte mer! Ska inte ens äta godis i påsk! De ni. Första året sen jag började ta egna beslut det händer. Men jag är inte i behov av socker. Jag tycker det mest är ett onödigt påfund numera så nu kanske jag en gång för alla kan vinna över min hjärna. 100 dagar utan socker så kanske den kan va tyst sen? Ska bli spännande! Vem vinner? Lets the game begin!

azucar-veneno28 maj! Ska bli så underbart skönt om jag klarar det. 2 små smakbitar under 100 dagar och det är på tårtorna jag själv bakar till mina barn, inget annat är tillåtet om det innehåller för mycket socker. Allt socker blir för svårt att ta bort då allt innehåller socker.. tom skinka innehåller ju socker.. men det mest självklarar typ godis, kakor, bullar, snacks, dricka. Sötningsmedel säger jag inte nej till denna gång. Men det betyder inte att jag får hinka i mig Coca Cola Zero :p