1AXOKV519J8S1378490486992

När jag gick in på min facebook i morse så kom det upp en rolig sak i nyhetsflödet. Blizzard ska släppa ett World of Warcraft Trivial Pursuit. Så rolig och underbar idé tycker jag. Det är nästan så att jag vill beställa det när det kommer så att man kan göra det. Se hur mycket man kan efter de år man spelat.

Nu kan jag ju typ ingenting om det som händer. Men lite saker borde jag ju kunna tycker jag ju. Det vore riktigt skoj att testa o spela det någon gång i alla fall. Det bästa vore ju om frågorna kom ut på svenska också men det tror jag inte vi kan vänta oss i första taget.

Enligt Blizzard så ska spelet släppas på Amazon.com denna månaden. Hoppas det inte kostar multum för då kanske kanske kanske jag beställer det =)

Surfplattan beställde vi ju på amazon och den kom ju som den skulle i alla fall =)