Idag såg man inte mycket när man åkte ut från Tdala. Dimman låg tjock men när man kom in i skogen släppte det vilket var mycket skönt så man kunde köra i normal hastigt igen. Denna dagen kommer tillbringas med företagsekonomi. Skönt att få släppa kommunikationen lite som jag satt hela dagen igår med men ändå inte kom någon vart. Jag drömmer snart mardrömmar om rapporten som vi ska skriva. Så idag känns det skönt att få släppa det och göra något man faktiskt kommer framåt i.

Idag får vi även komma bort från vår vanliga lektionssal. Riktigt skönt faktiskt då syret brukar ta slut i den vanliga salen. Idag för vi sitta i den lilla salen på röda kvarn. Alltså den gamla bion här i stan. Än så länge känns det som luften är mycket bättre. Hoppas det fortsätter så.

Igår var det föräldramöte. Vi fick mest info om den nya förskolan som ska byggas. Jag erkänner jag är skeptisk till den. Känns som att det kommer bli väldig trångt jämfört hur de har det idag. Det tycker jag är mycket tråkigt för det är en sak jag tyckte var så positivt när vi flyttade hit. Men jag ska inte ta ut något i förskott. Det kanske blir jättebra…

posted from Bloggeroid