VanercatringIgår var det dans igen för skruttarna. Under tiden Nikki dansade så for jag, Nora o Älsklingen till Vänercatering och hälsade på. Fredrik skulle montera skrivare och vi kollade lite. Va lika trevligt som vanligt att träffa han o Ida som också var där.

Jag tycker det är så kul att han äntligen satsar på sin dröm. Nu får vi hoppas att allt går vägen. På söndag skall även vi testa hans kunskaper då vi har beställt smörgåstårta från Vänercatering. Oftast har det varit jag som åkt på att laga mat när vi varit hemma hos Fredrik, men de gånger jag fått hans mat så har den varit gudomlig! Så det ska bli riktigt kul att få bjuda på hans smörgåstårta =)

Vänercatering erbjuder Lunchlåda till både privatpersoner och företagskunder. De har hemkörning i Götene. Utöver detta kan man även beställa mat till speciella tillfällen som fester, studenten, bröllop m.m. Funderar ni på att beställa mat så varför inte kolla in deras hemsida här! Finns inte det ni vill ha på hemsidan så ring eller maila dem så lovar jag att de fixar det!

Lycka till Fredrik o Olle!

Fortsättning följer….