En vecka har gått på praktiken. Riktigt skoj. Jag har fått lära mig mycket och samtidigt har jag hunnit börja på examensrapporten. Det känns helt fantastiskt! Jag hann tom få in några timmars jobb förra veckan. Denna veckan blir det lite också sen får vi se. Det ska börja en till tjej som ska registrera fakturor så då blir det nog inte så mycket extra jobb under praktiken. I fredags bytte jag även rum så nu kommer jag att få sitta själv =) Känns bra men ovant! Har ju hela tiden haft en till i mitt rum. Så nu blir det väl att försöka få det lite hemtrevligt också. Frågan är bara hur länge jag kommer sitta där för snart blir det väl flytt igen när det är dags att flytta runt och stuva om så gamla och nya blandas.

2015-02-27 16.00.45

I helgen tog vi det egentligen mest lugnt. Jag och familjen for till Skövde en sväng och handlade inför Nikkis födelsedag och vi storhandlade och jag beställde mig en ny telefon. Johan har vart på mig länge nu att jag ska köpa mig en ny telefon då min är så hemsk seg och jag är arg varenda kväll på den att den inte gör som jag vill, vilket resulterar i att jag lånar hans istället och det är han inte glad åt. Så nu blir det Biig Phone till mig. Får se hur det går. Får börja använda headset nu i alla fall för den är hemskt obekväm att prata i eftersom jag har så små händer. Dock fick jag inte telefonen för de hade den inte hemma. Jag kan ju inte va som alla andra o välja en vanlig färg utan det blir en rosa! Det fanns två butiker i Sverige som hade den och båda fanns i Norr :p Så imorgon skulle den dyka upp i Skövde =)

2015-02-28 12.52.38

Barnen va helt fantastiska trots att det blev en lång dag och de var trötta när vi kom hem. Jag blir imponerad av dem att de sköter sig så bra när vi är iväg. Inget gnäll, inget bråk och inget tjafs förrän vi kom hem. Då släppte det och det var lite gnälligt ett tag. Men efter att vi kommit i ordning så blev allt bra igen!

Elina! Du vill ju se vad jag gör med mina trästickor. Här kommer en sak jag gjort. En hylla till alla mina pärlor. Råkade göra en jättebeställning på pärlor för några månader sedan och sen har jag inte haft någon plats till dem. Men så kom jag på den briljanta idén att göra en hylla till mina pärlor =) (Ber om ursäkt för supersuddig bild, men som sagt, jag och min telefon är inte bästa vänner). I helgen blev denna hyllan klar så nu har det äntligen blivit lite ordning och reda.

2015-03-01 11.34.31

Jag passade även på att sätta upp lite av min beställda Mariovägg också för att se vad som saknas. Tanken var först att vi skulle sätta allt på kylskåpet men jag insåg att det skulle inte få plats. Så nu får vi en Mariovägg istället. Nora är helt salig =)

2015-03-01 12.23.37