2015-04-20 17.58.532015-04-20 17.36.55 2015-04-20 17.35.44

 

Igår hade vi två lyckliga och stolta tjejer här hemma. Det var dags för simskoleavslutning och mamma och pappa fick äntligen titta på och se vad de har lärt sig. Jag måste erkänna att jag blev riktigt imponerad. De hade blivit jätteduktiga! Nikki som alltid varit reserverad för vatten dök och hämtade saker på botten som aldrig förr. Hon simmade på rygg med hjälp av en flytdyna men utan frökens hjälp. Nora simmade som bara den, fast under vattnet. Till sommaren får vi öva ännu mera så hon lyckas hålla sig på ytan också. Men med flytdyna kunde hon hålla raka armar och sparka sig framåt.

När Nikki hade bytt om så sa hon till mig: ”Mamma nu är jag redo för sommaren! Vilken tur jag har gått i simskola för nu kan jag ju simma!”. Redo för sommaren det är hon garanterat men simma är en liten bit kvar men jag lät henne hållas för hon var verkligen så himla lycklig.

Som pricken över Iet så fick de magiska medaljer denna gången också. Så de fick hämta ut varsin glass i kiosken innan vi satte oss i bilen och for hem. Nora vill snart åka och bada i det stora badhuset sa hon. Hon menade arenan såklart. Men jag funderar på om vi kanske ska ta oss en trip en helg antingen till Jönköping, Örebro eller Vänersborg. Aldrig varit varken i Örebro eller Vänersborg så jag har inte en blekaste vilket som är bäst. Bara hört andra prata om det. Någon som har något tips vilket av dessa tre ställena som har det bästa badhuset?