2015-04-09 08.55.15

Idag var jag ledig från praktiken. Nora hade en hörselprov tid på förmiddagen och på eftermiddagen hade hon utvecklingssamtal. Hos öron gick allt jättebra och Nora tyckte det var roligt att leka i väntrummet. Vi var lite tidiga men tiden sprang på bra som tur var. Hörseltestet visade att det hade skett en jättebra förbättring och nu låg hon i normalintervallet igen.

Utvecklingssamtalet gick också bra. Noras fröken hade bara gott att säga. =)

Mellan öron och utvecklingssamtal var jag hemma och skrev på min examensrapport. Så nu har jag verkligen kommit långt. Nu är det bara lite små saker kvar sen börjar finliret och sen efterarbetet så är jag klar. Så himla underbart! Jag har verkligen suttit mycket mer än vad jag ens kunde föreställa mig att jag skulle göra. Så nu hoppas jag verkligen att den blir godkänd också!

I måndags fick jag lite panik när jag ställde mig på vågen. Så denna veckan har det varit bra mat och någon sorts träning varje dag. Det har gett resultat på vågen redan så det känns superbra! Imorgon om barnen inte är alltför trötta tänkte jag att vi kanske skulle ge oss iväg på en liten cykeltur. Barnen verkligen älskar att cykla. Lite mer övning på trafikvett så ska nog deras mamma också våga cykla med dem =)

2015-04-08 17.07.07

Eftersom denna veckan har bestått av träning så har jag fått iordning på hemma träningen också. Jag kan ju inte åka till gymmet varje dag. 2-3 gånger i veckan har jag bestämt mig för eftersom jag vill ha lite tid med familjen också. Så jag fick damma av både Wiit och Zumbaskivorna. Barnen var även med och dansade lite Zumba i förrgår. När jag kör på Wii vill de också vara med så då får de varsin matta att stå på och en får en Wiiremote o den andra får en nunchuck! Det gäller att vara påhittig =)

2015-04-07 17.52.58

Idag blev det träning på Lifeclub istället. CX och Easyline. Mina magmuskler är ju som bortblåsta. Gick ju inte ens göra plankan längre :/ Jag saknar verkligen CX passen. Typiskt att de passen går så tidigt eller på måndagar. Fast snart kan jag måndagar. Är bara två gånger kvar eller nåt på simskolan. Nästa pass på Lifeclub blir på lördag. Då ska vi köra bodystep. Så himla skoj! Får hoppas att foten inte gör ont då. Den är för tillfället rätt okej. Har lite lite ont i den men inte alls som det har varit så nu hoppas jag att den snart är bra. Annars får det bli mer skonsam träning. För träning ska de bli nästan varje dag framöver! Jag har ett mål och det målet vill jag klara!