2014-11-02 18.23.25  il_340x270.3305980462014-09-14 18.22.49Idag är det en sådan där dag då allt bara känns helt perfekt. Jag älskar de dagarna och de kommer allt mer ofta igen! Jag saknade verkligen denna känslan som jag visste fanns där bakom. Nu har jag inte tränat på flera veckor pga en ihållande förkylning som inte riktigt vill ge med sig. Men ändå har jag den där lyckokänslan i kroppen. Så nu har jag samtidigt gjort det där sista experimentet. Det är inte träningen som gör mig på detta underbara humör. Det är maten! Jag har inte ätit kolhydrater på en månad nu. Eller snarare jag har undvikit de värsta kolhydraterna en månad och jag mår så bra igen!

Det är otäckt vad det kan göra på humöret! Jag vill inte dit igen. Jag är trött på att känna mig nere när jag kan känna mig såhär!

Igår fick jag även positiv feedback jobbet =) Så det känns ju extra kul. Är så glad att de är nöjda med det arbete jag gör. =) Ska eventuellt jobba lite extra under praktiken. Så kommer bli tidiga mornar för att jobba lite innan praktiken börjar. Då är det smidigt när man gör allt på samma ställe =)

Min andre hälft är på bymöte och jag försöker få barnen att somna. Inte det lättaste då de sov båda två en stund på eftermiddagen. Men trötta som de va då så var det bättre de vilade så det gick prata med dem.  Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Borde skriva lite mer på rapporten men tycker ändå jag varit duktig som har kommit en början på den i alla fall.

Första snön kom idag med förresten. Dock inget som la sig men bilarna blev allt lite vita. Jag längtar så enormt mycket till jul nu. Få börja sätta upp stjärnor och pynta överallt. Jag saknar det så! Förra året missade jag ju massa mys i december då vi inte var i Sverige. Så i år ska jag njuta det dubbla!