skarmavbild_2012-07-11_kl._09.57.18

Jag är så glad och nöjd över att jag köpte mig en Kärcher fönstertvätt i våras. Det går så smidigt och enkelt att putsa fönstren nu! Men den har en stor nackdel. En laddning räcker inte så långt. Vi som måste dela våra fönster har ju en del sidor att rengöra om man säger så.

Körde slut på en laddning nyss och 2 av 3 (dubbelfönster som skall delas) räckte den till i köket. Lite surt att inte få klart på köket. Men får ladda lite o fortsätta sen eller imorgon. Håller på att tömma vardagsrummet lite samtidigt då vi ska få nytt golv där i veckan. Men golvet i hallen är inte helt klart än heller så dit kan vi inte ställa tillbaka hallmöblerna. Lite lagom irriterande men vad gör man. Vi får tränga ihop oss helt enkelt! Lite kanske går att ställa i hallen så länge med. Aja det löser sig =)

Veckan som har gått har det vart bokslutsvecka på praktiken. Intressant och spännande. Nu blir det att skriva rapport så pennan glöder nästan =) Har kommit en liten bit och igår satt jag och pulade med kassaflödesanalysen men jag fick den att gå ihop tillslut! Nu ska jag bara försöka lyckas få i ordning på analysen med då regionen inte ser ut som ett vanligt ab om man säger så :P