När jag, mamma och barnen var på vår shoppingdag så tittade jag lite på muggar. Jag har länge suktat efter Mon Amie muggarna från Rörstrand. Jag tycker de är så fina. Vi var i en affär och där fick jag syn på dessa muggar och mamma höll med. De är verkligen superfina. Jag sa till henne att jag ville ha sådana. Sen var det inte mycket mer med det.

När jag nu fyllde år så fick jag bland annat ett presentkort på Cervera av mamma och Jörgen. Meningen var egentligen att jag skulle köpa ett glas till vår Line serie som vi samlar på men mamma sa att jag även fick köpa en mugg om jag ville.

Jag gick ut på Cerveras hemsida igår och tittade och ser att de har REA på Mon Amie serien! 20% rabatt! Så gissa vad jag och familjen var iväg och köpte idag??! 2 Mon Amie muggar till mig. Jag är så glad. Så nu ikväll ska jag göra lite te och dricka gott i en av dem =)

3593.jpg