Nu så är det snart dags! Imorgon börjar allvaret. Jag ska bli student igen. Två år framåt. Ska bli spännande. Jag har inte riktigt fattat det än tror jag. Att jag ska börja i en ny klass med 34 andra okända människor. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag ju läsa något jag verkligen vill bli och jag vill bli bra på det! 
Det ska bli skönt att ha något att göra på dagarna. Sommaren har vart så skön på de sättet att jag har vart ute o träffat folk. Jag vet inte om det, maten eller träningen har gjort så att jag mår så bra som jag gör nu. Antaglien hänger det ihop allting men det är så underbart att få känna sig lycklig. Det var så länge sedan jag verkligen kände mig som att jag kan besegra allt i hela världen. Att få känna sig så hej dundrande stark. Det är verkligen underbart. Jag hoppas att känslan kommer att sitta kvar länge länge länge. 
Annars så har det blivit en lugn dag med mys med familjen. Vi har tittat på bilder, pusslat, tittat på tv och bara haft de bra. Nu på kvällen har det blivit ett dubbelpass på gymmet. Ett easyline pass o ett spinning pass. Har ju inte kört spinning sen aktivitetsdagen i åttan då jag testade det för första gången. Det gick bra men jag fick så hemskt ont i foten som jag bröt i trean. Jag har tvungen att sitta ner nästan hela passet för de gjorde så ont. De va lite tråkigt men jag gjorde mitt bästa för att jag skulle få ut så mycket som möjligt av passet :) 
När jag kom hem åt jag en sallad o jag och älsklingen tittade på ett avsnitt av Broadchurch och nu är det snart dags att sova. 
God natt <3