Moccamaster

Lite besviken är jag allt. Jag hade hoppats på att kunna köpa min efterlängtade kaffebryggare under Black Friday eller Cyber Monday. Men ingen av de butiker jag tittat i hade min kaffebryggare till extrapriser. Jag hittade bara den silvriga och det är inte den jag vill ha för jag vill ha denna fina gröna. Den skulle bli så fin i vårt kök. Men men jag får väl hålla tummarna att den sänks i pris under mellandagsrean. Annars blir det till att bita i det sura äpplet och köpa den till originalpris. För kaffebryggare är vi i stort behov av snart. Den vi har tar en halvtimme på sig att brygga 2 muggar (4 koppar). Det tar en evig tid.

Visst kan vi köpa en billigare bryggare men det är jag inte så sugen på. Då kan vi lika gärna ha kvar den vi har tills vi kan köpa den gröna. Jag som aldrig brukar va direkt pryltokig eller bry mig särskilt mycket har blivit helt såld på denna. Jag känner inte igen mig själv. Sen vill jag bara hitta en vattenkokare i samma gröna färg med så är jag helnöjd då vi även har en kolsyremaskin i samma färg :)