Intensiva dagar har det varit och intensiva dagar kommer det bli. I fredags var vi på jullunch med jobbigt. En mycket blåsig sådan uppe på Kinnekullegården. Det var lite otäckt att åka på småvägarna måste jag säga. Vi var tillbaka på jobbet runt tre och jag var väldigt orolig för vädret ute var verkligen storm. Kollade med älsklingen om han kunde sluta tidigare och han lyckades smita iväg lite tidigare än vanligt. Så skönt att kunna åka när det var ljust ute. Han hade sett ett tag blåsa av ett av höghusen. Lite otäckt måste jag säga. Kvällen tillbringades i Götene för att fira Svärfar som fyllde år i helgen. Jag var lite smått nervös inför att åka hem i skogen, men det var uppröjt och det var en något lugnare Helga ute som stormen hade fått som namn. Men Helga valde minsann en dum helg att göra besök på. För på lördagen var det egentligen meningen att Emsan skulle kommit ner för att titta på Noras dansuppvisning, men nu var alla tåg inställda. Så himla typiskt. Men vi lyckades ändå ha fullt upp hela helgen.

I lördags var det dags. 11.30 skulle vi samlas. Timbervalley Singers. 12.30 och 13.30 stod vi på scen på julmarknaden och det gick faktiskt bra. Så roligt var det och vi fick så himla fin respons så det var verkligen jätteroligt och nu längtar jag verkligen till det drar igång efter julledigheten igen. Det var faktiskt med tunga steg jag gick hem efter denna dagen. En liten tomhet inombords. Kul hade vi och det var ju det vi skulle ha!

2015-12-05 Köruppvisning

Hem bar det av och det var bara att göra oss i ordning för nästa uppträde. Nu var det Noras tur. Hon skulle vara inne i Skövde för genrep runt 17.15. In i bilen och ut i blåsten och regnet. Ett riktigt ruskväder. Känns inte som vinter utan snarare höst. Uppvisningen gick riktigt bra och det märktes att det var en riktigt dansskola som hon går på nu för det var en helt annan klass på danserna på denna uppvisningen. Riktigt kul att se :) Vår lilla skrutta hade så roligt på scen och hon stortrivdes. Det syntes så tydligt :)

2015-12-05 Dansuppvisning_edited_ny

Efter dansen blev det att åka hem i rusket igen och vi tog det lugnt resten av kvällen. Spelade lite wii tillsammans. Vi köpte Mario Kart till barnen. Tanken var att det skulle vara en julklapp men jag kunde inte hålla mig. Undra vem av oss i familjen som tycker det är roligast? Vi tycker nog att det är lika kul alla fyra :) Nikki tycker det är lite svårt men blir hela tiden bättre. Nora börjar bli riktigt duktig på det :)

2015-12-04 Mariokart

Sen har vi ju den där vikten. Hur går det med den egentligen? Hyfsat men sakta. Vi var ju på julbordskryssning och innan den gick det neråt igen efter att ha stått still ett tag. Men kryssningen resulterade +1,5 kg på vågen. Under veckan som gick efter så åkte vätskan ur kroppen och jag började hitta tillbaka igen. Då kom nästa julbord. Det resulterade i att vikten stod still igen och igår kunde jag inte hålla mig. Jag köpte pepparkaksdeg till älsklingen och skulle bara smaka lite. Det hela slutade med att jag åt upp halva. Men den var riktigt god men jag kommer ju stå stilla ett tag till med vikten. Men sammanlagt har jag i alla fall lyckats knåpa ihop -4,7 kg på 5 veckor och det är jag riktigt nöjd med. Helt otroligt faktiskt. Det ger ett medel på 0,94 kg i veckan och detta trots 2 julbord, dålig mat på färjan och 250g pepparkaksdeg. Så även om det just nu känns som det går jättesakta så är det ändå helt okej om det fortsätter såhär och inte stannar upp nu. Men det är bara jag som kan avgöra hur framtiden ser ut. Jag är redo är du?!