image

I helgen fick vi en 5 åring. De e inte klokt. Tiden bara rusar iväg. Det var minsann en hektiskt helg. Lördagen startade med barnkalas. Nikkis första barnkalas och hon var super nöjd. Efter barnkalaset for vi ner till Mullsjö för att gå på nästa kalas. Morfar hade ju fyllt år. En mycket trevlig kväll blev det.

I Söndags fick vi en femåring och först firade vi henne på morgonen med frukost på sängen och sen tittade vi lite på Vasaloppet och grabbarna kollade på bromsarna på bilen. Bromsbelägg lampan hade börjat lysa men de visade sig att de va lera o salt som var boven i dramat. Skönt. Vi har tillräckligt mycket krångel med lilla bilen.

Sen blev de att stressa iväg för att ha nästa kalas. Farmor, farfar, Jacob, Julia o de gamla kom. Vi hade beställt smörgåstårta från Vänercatering och jag hade bakat tårtan. Smörgåstårtan var riktigt god. Det kommer garanterat bli fler beställningar därifrån  :)

Min tårta var också poppis. Det är alltid lika kul att få bra respons när man gjort en tårta. Denna gång blev de blåbärsmousse o vitchoklad fluff som fyllning.

Nikki var nöjd över en lyckad kalashelg :)