C360_2013-01-21-12-47-33_thumb[3]

Det är dumt att gå ifrån gamla traditioner. Så välkommen du årliga öroninflammation! Nu har jag i och för sig haft dig i några dagar redan men har inte haft tid att uppdatera här.

Vår lilla familj har än så länge sluppit magsjukan som sprids som en löpeld på dagis. Men vi har haft en sjuhelskotta förkylning istället.

Allt började förra veckan. Nora hade feber på tisdagen. Men på onsdagen var hon pigg igen. Torsdag kväll sjuknar Nikki in och får hög feber och ont i magen. Men de berättade jag ju om häromdagen. Men lilla gumman ville verkligen inte bli frisk. Febern höll i sig och det blev ytterligare ett besök hos farbror doktorn. Hon fick med sig lite hostmedicin hem men annars var det ändå bara att avvakta. Trots hög feber i snart en vecka.

Jag började med känna mig dålig och jag fick en sån förskräcklig hosta. Sen kom förkylningen och sen kom slemmet. Inte kunde det stanna där. Febern var låg.. låg på gränsen…37,7-37.8. Så skolan fick de bli. Men på onsdagen började jag få ont i öronen och på torsdagen blev det mycket värre. Nikki började äntligen bli bättre så älsklingen kunde åka till jobbet där det tydligen var kris. Jag och barnen for till tandläkaren med Nora. Jag var helt slut efteråt och örat blev sämre.

Försökte få tag på Kinnekullehälsan men de vägrade ringa upp vid utsatt tid. 1 timme o 10 minuter efter att de skulle ringt ringde jag 1177. De bokade en tid på jouren till mig och 10 minuter senare ringer Kinnekullehälsan. Jag var nog rätt kort i tonen till dem. Men ringa 1 timme och 20 minuter senare än vad de sa att de skulle göra. Det är dåligt.

På med kläder på barnen och in i bilen igen. Möter upp älsklingen i Skövde och in till jouren. Domen blir påbörjan till öroninflammation. Är jag förvånad? Ne inte det minsta. Så 5 dagar med penicillin nu. De tar verkligen på krafterna.

Som tur var orkade jag skriva tentan igår och jag tror faktiskt att det gick rätt bra. Jag vet att jag har missat några poäng då jag missade att skriva vad som händer med balansräkningen vid avyttring av inventarier. Skrev bara vad som hände med resultaträkningen. Sen missade jag lite andra småsaker. Men i det stora hela borde jag vara godkänd.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men har inte ens orkat sitta vid datorn den senaste veckan. Det har varit fullt upp med sjukdom, sjuka barn, skolan och tentaplugg!