DSC00702

Har en konstig känsla i magen. Den liksom spänns o så blir de bra igen. Känns som man har massa gaser och sen fiser. Kan vara bebisen jag känner, kan vara nåt annat. Har vart konstig i magen idag så är nog lite båda två.

Jag har fortfarande svårt att förstå att jag ska bli tvåbarnsmamma. Jag ska få ett nytt litet knyte som inte kan någonting själv. Jag har glömt hur det var! Hur det var när Nora inte kunde hålla upp huvudet själv. Vad fort man glömmer :/

Bilden är på Nora när hon fortfarande låg på Neo. Bodyn hon har på sig hänger uppe i en ram i hennes rum. Det är stl 44 på den och som ni ser är den lite lite för stor.

Har dessutom fått den där randen på magen nu. Den går hela vägen precis som det gjorde på Nora. Undra om det är en tjej till där inne. Fast jag tror det är en kille. Men man vet ju aldrig ^^