Då ska vi se hur detta går. Sitter o skriver på vår nya leksak som kom igår. Förra veckan beställde nämligen jag o Älsklingen en Nexus 7 2013 års modell :) som jag kan ha med mig till skolan istället för att skriva ut allting. Den skulle egentligen inte komma förrän nästa vecka men den kom redan igår :) Nackdelen med det är att skyddet inte hunnit komma än :p
Skolan idag har gått bra. Det går fort framåt. På en o en halv vecka har vi redan gått igenom konteringar, periodiseringar och nyckeltal i företagsekonomin. Det går väldigt fort framåt men vi kommer att fördjupa oss i det mer sen på andra kurser. Tur det så det kam få sätta sig ordentligt. De där med periodiseringar är ju inte att leka med. Krångligt till tusen.
Igår var Tove med o tränade. Lifeclub hade en prova på dag. Vi körde box o sen körde vi tabata. Riktigt roliga pass o tabatan va sjukt jobbig men vilken bra träningsform. Synd att de går så dum tid. Men ska nog försöka få in nåt sånt pass ibland i alla fall. Konditionen fick verkligen öva :)
posted from Bloggeroid