image

Idag blir de ingen promenad till älsklingens jobb. Regnet öser ner. Riktigt trökväder. Tur att man har en man som kommer o hämtar mig.

Praktiken går toppenbra. Känner mig verkligen inte som en praktikant och det är skönt. Jag börjar komma in i mina arbetsuppgifter. När jag såg att CSN kommit in på kontot hajjade jag faktiskt till och tänkte varför får jag de pengarna. Men de e klart jag får. Jag har ju bara praktik. Jag jobbar ju inte än. Idag precis innan jag gick hem va det några från arbetsplatsservice som gick runt och tittade hur de blivit efter omflyttningen och vart alla satt. De ska kolla efter ett litet besöksbord och besöksfotöljer till mitt kontor. De såg så tomt ut :p Det kommer bli skillnad när vi flyttar till sjukhuset sen. Då blir de nog rätt trångt så jag försöker att inte sprida ut mig alltför mycket så omställningen inte ska bli alltför jobbig.

I tisdags va jag o Ica iväg o testade ett nytt pass som vi aldrig gått på innan. Bodystep. Super skojigt va de. Synd att de bara är ett pass då o då men så e de när ledaren egentligen bor i sthlm. Men det var inget bra för min fot så kunde inte ta ut mig helt på passet. Kanske dags att söka för de. Haft ont en månad nu. De e ju inte normalt men vill inte ta ledigt från praktiken för en fot när jag ändå kan gå på den men de känns men det går att bita ihop. Borde väl kanske inte träna med den men då blir jag helt förslöad.

Nora var överlycklig här igår. Hon tappade sin första tand igår och lyckan var total! Så nu ligger hon bara en tand efter Nikki.