2013-10-05 09.24.27Ja denna helgen har verkligen gått åt till att tentaplugga. Satt hela dagen igår och halva dagen idag. Jag kan inte säga mer än att jag är otroligt nöjd med mig själv! Mycket är kvar att läsa på men det ska nog gå bra på fredag. Det hoppas jag i alla fall. Har ju några dagar till på mig att läsa så det är rätt skönt.

Annars börjar jag äntligen piggna till från min hemska förkylning som har hållit greppet om mig i 2½ vecka. Men har fått magkramper nu istället. Vet inte om det är för att jag har slarvade med maten för någon vecka sen. Samma vecka som jag blev dålig. Men tycker inte det borde komma såhär sent. Men man vet aldrig. Har haft så ont så jag knappt kunnat gå idag. Det är bara hoppas att det är bättre imorgon så jag klarar av hela skoldagen!

Annars har det vart en lugn och skön helg. Barnen har vart på bra humör och älsklingen har grejat och donat här hemma! Nu blir det sängen för att samla nya krafter inför en hård tentavecka!