2013 vs 2014

Ofta ser jag bilder folk lägger upp på sig själva. För och efterbilder. Jag har alltid tänkt att ”tänk när jag också kan lägga upp en sån bild där det syns skillnad”. Jag har längtat och fantiserat men aldrig stannat upp och reflekterat förrän egentligen idag (läs igår). Jag satt och grejade på datorn lite och funderade egentligen på vad jag skulle äta till kvällsmat då jag halkade in på en fotomapp jag la upp för över ett år sedan. I den mappen låg bilder på mig innan jag började träna. Efter dessa bilder gick jag även upp några kilon så det är inte när jag är som störst men nästintill i alla fall. Jag kände knappt igen mig men jag kände känslan jag hade när jag stod framför spegeln där den dagen. Jag skämdes. Det var där o då jag bestämde mig för att göra något åt min vikt egentligen. Men det dröjde några veckor till och sen började min resa!

Jag klickade förbi alla bilder och så slog det mig att jag tog ju faktiskt bilder i morse (läs igår). Jag fick ett linne i en tidning som älsklingen och barnen gav mig i mors dag present och det provade jag i morse (läs igår) framför spegeln. Jag tog ju tom bilder!

Jag klickade upp två liknande bilder och jämförde. Shit man ser ju skillnad var första tanken! Jag insåg nu att jag faktiskt också har peppbilder! Det syns faktiskt att jag gjort en fantastisk resa. Jag förstår att folk frågar hur mycket jag gått ner nu. Jag har inte riktigt insett det förrän nu tror jag men jag har minskat rätt mycket i omfång. Inte konstigt att jag inte kan ha några kläder längre :p

Jag är långt ifrån mål men jag inser att jag inte är så långt ifrån målet som jag trodde. Jag ska sluta stirra mig blind på den där vågen som inte rör sig tillräckligt snabbt för jag minskar ju i omfång och det är egentligen det jag faktiskt vill göra. Jag skiter egentligen vad den där vågen står på det är ingen som vet genom att bara titta på mig!

Jag måste verkligen tacka älsklingen för allt stöd här hemma och Ica för att hon är den bästa träningskompisen man kan ha =) Utan er skulle jag aldrig klara detta! Sen är det klart det underlättar ju när man har världens bästa gym att gå till också =) och att jag äter gott, mår bra och äter jag dåligt så mår jag dåligt både psykiskt och fysiskt och det gör ju att man drar sig från att äta dåligt allt för ofta =D

Kommer publicera detta imorgon (läs idag) så finns det något att läsa då också :p