Tråkigt det är när älsklingen inte är hemma. Man känner sig så ensam. Men lika bra att vänja sig då han börjar jobba snart. Inte många veckor kvar nu ju :( Men ska vara glad att han har fått jobb iaf :)

Nora sover och jag har just kollat på Paradise Hotel. Lika bra eller ska man säga dåligt? som vanligt :p Lite intriger, lite kärlek, lite svek.. ja precis som vanligt.

Jag längtar till inskrivningen på MVC. Får ta o ringa snart och boka tid. Spännande ^^ Fast är ju iaf en månad till innan inskrivningen. Känns lång tid att vänta.

Men mest av allt längtar jag till Ultraljudet. Jag hoppas att jag får göra det i stan för jag vill kolla könet och det gör de ju inte i Skövde. Men jag hoppas att vi får extra många ultraljud denna gången med. Det är så mysigt med ultraljud.

Men det borde vi ju få eftersom jag har mitt syndrom, Nora har det och då e de ju bra o kolla om nästa barn också har det och att det inte är något stort.

Men nu ska jag kolla till lillgumman och sen om hon sover ska jag med vila!