10390411_10152093196992061_2821887493180094907_nNora och Nikki önskar er alla en Glad Sommar!

Det går bättre o bättre för Nikki när det gäller cyklingen. Vi tog oss vår vanliga ”övningssväng” förut och det gick kanonbra. Lite svårt i svängarna då hon gärna vill stanna och så skyller hon på att det kan komma bilar. Så man kan ju inte ”skälla” på henne heller. För det kan ju faktiskt komma bilar.

Vi tog bara ett varv för klockan började närma sig sex. Barnen ville leka lite i trädgården innan vi skulle gå in och göra dem i ordning för natten. Nora övade på att stå på händer. Jag önskar att jag kunde visa henne men vågar inte än. Måste gå ner 10 kg till i alla fall för att inte paja mina handleder mer än vad jag redan har gjort under mina tonårsdagar.

2014-05-31 16.58.39

Nu ligger dem i sängarna båda två. Nora somnade direkt. Nikki har lite svårare att somna då hon sov en stund på dagen. Jag har faktiskt pluggat lite mer nu på kvällen. Känns riktigt bra. Imorgon får det bli mera plus lite träning. Har tänkt att ge mig ut och cykla i flera dagar nu men har inte blivit av. Latheten har segrat. Men imorgon får det minsann bli lite träning! Nu är det på tiden! Helt klart =)

Nu blir det kvällsmat för mig och gubben framför några avsnitt av Damages =)