2013-08-17 12.59.41  2013-08-17 12.59.212013-08-17 12.38.42

I lördags hade vi en mysdag tillsammans med Tove, Micke och fina Elina. Vi började dagen med ett besök på minizoo. Barnen tyckte det var superkul att få hälsa på alla djuren. Men innan det var dags att gå in till djuren och innan Micke, Tove o Elina kom så passade vi på att äta lite medhavd matsäck i form av coleslaw och kycklingspett. Mycket gott!

Kaninerna var de viktigaste att hälsa på tyckte både Nora och Nikki. Inte konstigt när kanin är bådas favoritdjur. Sen hälsade de även på getterna, marsvinen och hönsen =)

Dagen förflöt fort och när vi kom hem till Timmersdala passade jag på att baka en kaka som smakade nada så den åkte i soporna. Sen åkte vi till Tove, Elina o Micke för lite eftermiddagsmys. Johan hjälpte till att lassa på massa bråte på trailern som han, Micke o Nora åkte iväg med till tippen men innan det så hann vi med att äta lite glass och jordgubbar. Hur gott som helst!

Meningen var att jag och Nikki skulle åka hem när killarna + Nora åkte till tippen men jag och Tove blev fast i massa intressanta samtalsämnen så Micke han tillbaka innan jag och Nikki for hem.

Så det kan bli =) Haha!

En mycket trevlig lördag var det i alla fall!