Nu äntligen har det sjunkit in att skolan är slut för denna terminen. Tentaresultatet var chockerande. Jag tror han har rättat fel för jag fick på tok för mycket poäng. Jag vet ju själv att jag inte svarat fullständigt på flertalet frågor och de frågorna var fler än jag fått avdrag för. Plus att jag vet att varje beräkningsfråga inte var fullständig. Jag fick inte ihop balansbudgeten, jag missade att räkna ut kostnad sålda varor och första beräkningsfrågan kan inte under några omständigheter gett fullt poäng. Sen kanske jag kommer ihåg maxpoängen fel men jag tror inte det. Men aja jag ska inte klaga jag ska va nöjd! Ska bli spännande att titta på tentan när vi kommer tillbaka i augusti sen.

Skönt att kunna avsluta första läsåret med minst godkänd i alla kurser. Underbart! Ingen komplettering. Det är skönt. Fick dessutom beslut från CSN igår att jag får även pengar nästa läsår. Underbart!

tummen_upp-

Idag vaknade jag lite mer normal tid. 6.42. Båda barnen sover än trots att klockan är strax åtta. Skönt att även Nikki kan sova länge ibland. Några veckor till får de slarva med sovtiderna men snart blir det att styra upp det igen när det är dags att börja dagis och fritids. Usch på tal om det borde jag skicka in schema för hösten. Det blir krångligt när jag inte ens har alla tider än och kommer inte få förrän augusti. Aja jag får lösa det helt enkelt =)

Idag blir det träning och sen blir det bara mys. Barnen ska hänga med till Lifeclub medan jag tränar. Är så skönt att man kan ha med dem och att de fixar det utan att jag behöver vara orolig över att nu gör de något dumt :p Sen blir det ångest ändå för har inte kört Easyline på sjukt länge så kommer nog kännas endel i kroppen. Men det är egentligen en skön känsla. Vaknade dock med världens ryggont som jag verkligen hoppas att det försvinner.

Ne nu blir det bara dravel. Ha en fin dag!