IMG_20140605_223453Igår gjorde jag även ett halsband till Nikki. Hon fick själv välja färger och det blev nästan som Noras men ändå inte då hon valt en annan blå och att ha grön i mitten av blommorna. Jag postade denna bilden på insta o fb igår. Då fick jag en kommentar av Mia som påminde mig om när jag pärlade förr. Då gjorde jag armband till hennes dotter och cyklade ut med det till dem. Åhh det var tider det! Saknar den tiden ibland. Helt klart en fantastisk tid i mitt liv. Hela den sommaren var magisk =)

Minnen är nog en av de bästa sakerna som finns. Det skulle vara hemskt att förlora alla minnen. Tråkiga minnen behövs för att göra de bra ännu bättre!

Aja hinner inte att grotta ner mig i mina funderingar nu för då lär jag aldrig komma härifrån. Har lovat barnen att gå till lekparken så fort jag gjort mig i ordning. Väntar på pappa som är i duschen bara. Så är det dags att sätta fart sen. Barnen har redan vart ute en bra stund och lekt i det fina vädret.

Tentaplugg vecka väntar. Jag ska åka och köpa lite pärlor för att göra en duk jag aldrig gjort innan så jag har något att varva tentaplugg tankarna med. Ångest säger jag bara. Tenta fredag den 13e det är inte riktigt min grej men ska väl lösa det med! Sen väntar ett sommarlov på 8 veckor. Ska faktiskt bli skönt. Nu behövs lite ledigt. Blir föräldraledig de första veckorna sen ska jag jobba några veckor på Skara Sommarland och sen sista veckan där börjar jag jobba på Västra Götalands regionen. Sen börjar skolan igen och jag ska jobba o plugga samtidigt. Det ska bli riktigt spännande, roligt och lärorikt =D