kaos

Nu är det KAOS i mitt huvud! Allt bara snurrar och snurrar. Jag trodde jag hade lite koll men den kollen vet jag inte vart den har tagit vägen någonstans. Fast tänker jag tillbaka så stämmer nog mina känslor in rätt bra mot vad de brukar vara några veckor innan tenta. Det är bara att jobba på så faller bitarna sakta på plats hoppas jag. Men det är rörigt med två lärare. Särskilt när en är kanonbra och den andra är mycket mindre bra. Vi har bett om mer uppgifter på hans delar i flera veckor men bara massa lovord att ja det ska ni få (när jag hinner). Än har det inte kommit varken uppgifter eller lösningar på de uppgifter vi fått. Hur lätt är det då att veta om man fattat rätt eller fel. Eller få en ledning i hur man ska göra om man inget fattar.

Jaja, jag ska inte klaga. Vi har det väldigt bra på vår utbildning också. Vi får mycket handledning och hjälp. Men det är väl därför man blir så frustrerad när man inte får det gehör man är van att få.

Annars så är huvudet upp och fötterna ner. Jag har feber som kommer och går. Vet inte vad det är. När jag kom hem idag hade jag 38 grader igen och det hade jag igårkväll med. Men igår morse och idag på morgonen ingen feber. Jag vet inte vad det är. Störande för det tar massa krafter från mig!

Nu blir det kvällsmat sen ska jag sova!