I tisdags gick jag och hämtade barnen redan när Nora slutat skolan så vi hade en mysig eftermiddag hemma. Nora hade med sig en klasskompis hem och de lekte, lekte o lekte. Jag och Nikki gjorde plättar till mellis och sen gick vi ut allihopa. Första stoppet blev lekparken men där var det svårt att hålla borta Nikki från de andra tjejerna som ville leka ensamma, vilket jag tyckte att de kunde få göra. Efter en halvtimme började de tröttna och vi tog oss en promenad och plockade lite vitsippor istället. Fyra fina buketter blev det. Sen tog vi en liten omväg hem så att vi skulle få lite promenad också. Jag lyckades nästan skrapa ihop 10 000 steg under dagen så en liten lagom promenad blev det allt för mellan skola o hemmet blir det inte många steg.

2015-04-21 15.21.36 2015-04-21 15.19.38

Kvällen kom och Vilma åkte hem. Nora och Nikki var jättetrötta och började kivas direkt. Så jag gick in och gjorde plättårta till dem. Mycket uppskattad var den! Så det var lite roligt. Nikki fick med sylt o grädde men Nora fick bara sylt eftersom hon inte gillar grädde.

Jag var bara lite småhungrig så till mig och älsklingen gjorde jag en smoothie gjord på hallon, turkisk yoghurt, vaniljpulver, grädde o pumpakärnor. Så underbart god blev den och kall eftersom hallonen var frysta. Denna kommer jag göra flera gånger i sommar för den var betydligt godare än glass.

2015-04-21 18.20.142015-04-21 19.31.28

Ikväll blir det dansuppvisning. Ska bli kul att se vad de har lärt sig denna gången. Sen är det lugnt på aktiviteter några veckor innan fotbollen och terrängstjärnan drar igång igen. Jag ska njuta av detta! Helt klart =)