Idag har lillgumman feber här hemma. 39 grader. Så det blev ingen rytmik idag. Tråkigt. Hade sett fram emot det. Varför Nikki har feber är pga vaccinet hon fick igår misstänker jag. Vi var på BVC besök igår. Vår vanliga BVC sköterska va hemma pga vård av barn så fick en annan. Jag påpekade att Nikki var förkyld men det skulle inte vara någon fara. Det kanske det inte är men känns lite som att det är därför hon fått feber idag. De andra sprutorna har hon ju inte fått några biverkningar av och då har hon vart frisk och immunförsvaret har alltså kunnat arbeta enbart med vaccinet.

Aja.. hoppas hon blir bättre snart lillgumman.

sjuk_51545739_128002583

Vi var och fikade med J och E igår på förmiddagen. Det var mysigt. Glad att jag träffade dem på rytmiken. Saknat J. Vi hade ändå rätt kul när vi jobbade ihop förr.

På tal om annat så sökte jag ett jobb för ett tag sen men inte hört något från dem så ringde dem idag. Hon hade haft mycket att göra så hon hade inte arbetat så mycket med ansökningarna men när jag ändå pratade med henne så skickade hon iväg ett snabbhetstest till mig. Men vad dåligt det gick. Gjorde ett fel som gjorde att resten av en rad blev fel med. Suck… där rök nog mina chanser till det jobbet. Är något sur på mig själv kan jag meddela. Aja.. bättre lycka nästa år =p

Nu är det dagishämtning igen. Drar mig verkligen för att gå ut i detta hemska, blöta, ruggiga, kalla och icke roliga väder. Men jag vill ju ha hem min gumma! <3