I lördags förmiddags kom Tove och plockade upp mig för hon och jag skulle iväg på äventyr. En gång varje år försöker vi komma iväg en helg på tu man hand utan gubbar o barn för att bara ha det lite trevligt. Denna gång for kosan till Västerås och Steam Hotel. Jag har hört mycket gott om detta hotell och kan bara hålla med. Det var verkligen ett jättemysigt hotell.

Vi var lite tidiga så när vi parkerade bilen så bestämde vi oss för att ta en promenad för att hitta något att äta. Självklart gick vi åt fel håll och kom till en återvändsgränd. Men efter lite meckande med google maps så hittade vi vart vi skulle och kosan gick till närmaste matstället. Max. Men vi var så hungriga så det var gott med mat. Vi tjatade och helt plötsligt hade vi bråtton. Klockan 15 hade vi bokat karaoke. Så vi skyndar oss mot hotellet och självklart går vi åt fel håll denna gång också. Så typiskt oss. Men när vi inte känner igen oss längre så går vi tillbaka och insåg att man skulle gå upp för en trappa som jag totalt glömt att vi ens gått ner för. Men snart började vi se hotellet.

När vi kommer till hotellet är det jättelång incheckningskö men som tur är slipper vi stå i den och ska gå upp till tredje våningen. Där står en engelsktalande man i baren. Jag som är kass på engelska kopplar inte ens att jag också kanske skulle prata engelska. Men som tur är förstår han vad vi är ute efter och visar in oss i karaokerummet. Ett jättemysigt rum. Timmen går jättefort och vi har riktigt kul. Jag gillar ju att sjunga, även om jag inte sjunger så bra.

Sen är det dags för incheckning och vi får vårt hotellrum. Jättemysigt och fräscht! Här kommer vi må gott! När vi tagit igen oss lite var det dags för spat. Kan inte påstå att jag är jätteimponerad. En utomhuspool, en inomhuspool, en bastu som inte fungerade och ett relaxrum med en eld i mitten. 2 barer och man fick dricka överallt. Allt gick ut på att man skulle ha en drink i handen. Sånt gillar inte jag. Men det var ändå mysigt och skönt att bara kunna koppla av lite. Dock så fanns det två killar där varav en hade de fulaste badshortsen jag sett i hela mitt liv. Blå med rosa badringsankor i form av flamingos. När vi flyttade oss så kom de snart efter. Så irriterande. Säkert bara tillfälligheter men ändå irriterande.

Vi var nere i spat 2,5 timme innan det var dags att gå att göra sig iordning för en trerätters middag. Vilken mat! Så gudomligt god. Jättegod verkligen. Klockan bara sprang på och mättare o mättare blev vi. Innan vi gick upp till hotellrummet tog vi oss en promenad och kollade på båtarna utanför hotellet och tog ett varv. Det var skönt för vi va så mätta.

Morgonen efter vaknade jag tidigt. Hade fått ett meddelande från Nora som skrev att hon saknade oss. Hon var nämligen i Södertälje i helgen med bästisen. Halv nio hade vi frukost och vilken frukost! Jättegod och det fanns massa som passade min kost! Underbart goda bacon också. Sådär lagom stekta.

På hemvägen var jag trött. Dagarna efter har jag varit jättetrött. Idag börjar jag känna mig som en människa igen. Längtar så till semestern. Hoppas verkligen jag kan vara lite piggare då!