40% rea det kunde vi inte stå emot. Så det blev ett vandringstält. Inte superlätt men inte supertungt heller. 3-manna tunneltält. Säkert inte det bästa men alltid nåt att börja med. Idag har vi roat oss med att sätta upp det för första gången. Footprinten blev nog åt fel håll, men vad gör det. Tältet står upp i alla fall. Relativt enkelt att sätta upp när man fick allt på plats. För att vara helt grön på detta så är jag ändå nöjd.

Tjejerna pratade om att de vill sova i det i natt. Vi får väl se hur det blir. Det ska ju tydligen bli en väldigt fin natt med mycket stjärnfall så det kan faktiskt bli så att de sover ute. Vi får se. Det ska ändå va hyfsad temperatur även om jag sitter men långärmad tröja och småfryser trots att termometern visar 25,6 grader i skuggan. Johan sa att det måste vara nåt fel på dig när du tycker att det är kallt nu. Men ja, jag tycker det är kallt. Vet inte riktigt hur jag ska kunna bli en person som sover i tält. Jag kommer ju garanterat frysa ihjäl.

Blir att köpa ullunderställ och använda mössa. Haha. Sovsäck som klarar -25 grader eller nåt. Då kanske jag kan vara hyfsat varm.

Helgen nu ska bjuda på varmt och fint väder. Mellan 25-30 grader. Jag hade gärna haft några grader till men får nöja mig med det jag får helt enkelt. Imorgon eller på söndag ska vi iväg på utflykt hoppas jag. En liten cykeltripp om vi får iordning på Johans cykel. Den läcker luft men jag hittade inget hål i slangen. Men ska testa att byta ventil om det är det som är fel.