Ja som rubriken lyder. Allt är bra med oss. Vi njuter av det fina o härliga vädret som kommit hit nu. Jag jobbar o sliter medans min andre hälft sliter i stugan med att vara förälder o man. Men vi är inte i stugan hela tiden. Vi åker hem ibland o är hemma några dagar o sen åker vi ut igen. Riktigt skönt att göra så faktiskt. Jag sover mycket bättre där ute där det är lugnt o skönt.

Idag eller snarare igår fick vi trevligt besök av Sandra o Fredrik. Vi tillbringade hela eftermiddagen ute på spiken med god mat o massa glass. När vi kom hem var det marsch i säng för Nikki och jag började måla i köket. Jag har misstänkt att flugger färg gett oss fel gröna o mycket riktigt. När jag nu målade med färg köpt på colorama så var det en annan nyans…inte stor skillnad men ändå. Denna färgen passade mycket bättre med den gröna o den kändes mer som den vi valt. Så aldrig mer flugger färg! Anledningen varför vi köpte mer färg på colorama var för att de va så otrevliga på flugger när vi var där o skulle köpa mer så vi valde att inte köpa någon där. På colorama var de jättemysiga sa älsklingen. Jag var aldrig med inne i affären så jag får lita på vad han sagt :)

Annars så är Nora i Finland med mamma o J och hälsar på min mormor. Jag är lite avis måste jag erkänna. Hade gärna åkt jag med. Men måste ju jobba :(

Sen ska vi flytta från stan. Kontrakt ska skrivas nästa vecka troligtvis. Vi ska bli Timmersdalabor. Det känns faktiskt toppen! Vi har hittat en jättemysig lägenhet med tillgång till trädgård. Längtar redan tills vi ska flytta men då är de vinter o kallt men nästa sommar ska de bli underbart med att kunna vara ute på ett helt annat sätt än vad vi kan nu.

Vikten då kanske några undrar. Jag har faktiskt inte en blekaste. Dock känner jag att arbetsbyxorna är större i midjan o de e ju positivt! Sen borde jag fått lite mer muskler eftersom vi har så mycket tunga lyft periodvis på jobbet. Inte nu dock då vi har lätta lådor. Men ibland så. O många sånna lyft borde ju ge lite iaf eftersom jag inte lyfter så mycket annars. Om inte annat så märker jag iaf att mina vadmuskler blivit större o de e inte heller konstigt :)

Hoppas ni alla andra också har de bra :)

Published with Blogger-droid v1.7.4