Ska snart lägga mig och sova. Se om jag hinner få iväg detta inlägget innan 0.00. Har 11 minuter på mig så det tycker jag att jag borde hinna.

Idag har det varit en riktigt slappis dag. Välbehövlig sådan måste jag säga. Suttit och tittat på tv, handlat, spelat lite gitarr, broderat lite och lekt med Nora. Det är ungefär vad vi har gjort idag.

Var på Lekia en snabbis idag också. Köpte ett pussel till Nora som hon tyckte var jättekul. Men hon förstår inte att man ska pussla det än. Men vi försökte säkert en halvtimme om inte mer. Sen lekte vi lite med bitarna istället. Hon tyckte de va superkul i alla fall och det är huvudsaken.

Suttit nu på kvällen och letat jobb att söka. Hittade två… ingen bra siffra direkt men alltid något. Ena är som förskolelärare som jag antagligen inte kommer få eftersom jag inte har utbildning och sen var det som försäljare som jag är lite tveksam till om jag skulle passa som det. Men man kan ju alltid söka, det skadar ju aldrig.

Hittade ett jobb till F som jag hoppas han söker. Han skulle passa perfekt för det jobbet så vore kul om han söker och får det ^^

Imorgon är det dagis för lillgumman igen, jag och älsklingen ska till arbetsförmedlingen och kanske biblioteket. När vi hämtat lillgummis på dagis så bär det av till Götene. En bra dag verkar de bli i alla fall :)

God natt!