Ja, äntligen ska jag lägga mig. Mått superilla hela dagen. Vet inte om det är graviditeten som gör det nu eller om det är medicinen mot bakteriell vaginos. Säkert båda delarna eftersom jag mår mycket sämre nu än vad jag gjort under hela graviditeten. Spytt två gånger idag.. på väg mot en tredje känner jag men ska försöka komma i säng innan den kommer så kanske jag slipper en gång i alla fall.

Vågen visar –3,5kg nu sedan 6:e graviditetsveckan. Känns inte jättebra.. men skönt att gått ner lite i alla fall eftersom jag gick upp 2kg de första 2 veckorna som jag visste att jag var gravid och låg som en död fisk på en madrass i tv-rummet. Så egentligen är det
-1,5kg denna graviditeten.

Gick ju ner i början med Nora med. Så är inte överdrivet orolig. Dessutom spyr jag ju så pass mycket så det är inte konstigt heller. Skönt att inte gå upp i alla fall :)

Denna dagen har bestått av städning, illamående, lek med Nora och så har jag lyssnat på kärlekslåtar.

Börjar få lite ångest över att jag och älsklingen inte har något jobb med. Men det är bara att ligga i att söka. Känns lite hopplöst bara. Tror inte någon vill ha en gravid. Snart börjar nog allmänheten se det på mig. Själv ser jag skillnad och känner skillnad när jag tar på mig kläder, men man måste nog se mig ofta för att man ska se det än så länge i alla fall.

Nu känner jag att jag håller på att tappa tråden så bäst att sluta!

GOD NATT!