Så här lång tid har det nog aldrig gott mellan uppdateringarna i denna bloggen. Men har mått konstigt hela vecka eller så har jag varit alldeles för trött för att ens sitta vid datorn.

Vad har hänt då? I måndags var jag o F i Skövde och tittade på lite hemliga saker som hon kallade det i sin blogg :p Det var riktigt kul och endel affärer hade bra service medan andra hade kass :p De med dålig service kommer inte då oss som kunder i alla fall!!!

Lillgumman blev sjuk i måndags med. Feber. Så det blev inget dagis för henne i tisdags och vi var bara hemma för att bara ta de lugnt.

I onsdags var gumman bättre och hon hade inte haft någon feber på tisdagen så vi vågade oss ut till torget en liten stund, sen åkte vi till Skara och gick på jula och Slöjd Detaljer sen åkte vi hem till F och byggde hundgård. Nora sov dock nästan hela tiden och när vi kom hem var hon grinig.

Torsdag så kom febern tillbaka. Så typsikt. Nu hade gummis fått ont i halsen med. Vi skulle aldrig gått ut i Onsdags. Men samtidigt hade ju hon haft en feberfri dag och verkade frisk och glad. Trodde det bara var tänderna som hade spökat som vanligt.

Men inget dagis nu heller. Jag och gammelmormor var i skogen och plockade svamp på morgonen. Men vi hittade inte mycket.

Idag är det stugan som står på schemat. Lillgumman får väl hålla sig inne där så hon kan gå till dagis på måndag då både jag och älsklingen ska passa på att gå till arbetsförmedlingen. Han ska skriva in sig och jag ska skälla på dem för att de pratar om sekretess ändå så fick jag någon annans handläggningsplan när vi var där och så ska jag redovisa att jag gick Digital Bildbehandling förra året.