Denna vecka har de inte blivit  mycket uppdaterat och det är för att jag och min kära familj helt plötsligt skulle vara hundvakt. Visst det fanns dator och internet där med. Men jag var aldrig nere i källaren där datorn är :p

I tisdags var jag först på överviktsmottagningen i stan. Där fick jag prata med en sjuksköterska som pratade lite om mat och motion. Hon vill att jag ska äta 6 gånger om dagen!!! Men jag får bara i mig 4 än så länge.. man e ju proppmätt! Men fick några bra tips i alla fall.

Sen när Nora slutat dagis for vi till Götene och åt middag hos älsklingens föräldrar och sen åkte vi och var hundvakt. Det gick bra och vi gick långa promenader med den lilla hunden. F kom på kvällen och vi gick en lång promenad vi med.

Onsdagen var lugn till en början sen gick vi till älsklingens föräldrar igen för middag :) Bra att bo i Götene ibland ;) F kom på kvällen och vi gick till gatuköket för hon o älsklingen skulle ha mat därifrån. jag ville inte ha något.

Torsdag åkte vi hem igen på morgonen. Nora skulle till dagis. På kvällen kom det två gubbar som tätade fönstren så vilken tur att vi åkte hem för vi hade ingen aning om att de skulle komma.

Idag blir det stugan så det blir dålig update i helgen igen. Men nu vet ni varför.