Alltså jag vet inte vad jag ska göra snart. När jag vaknar på morgonen så är jag relativt pigg i en till två timmar. Sen är jag trött. Extremt trött. Huvudet fungerar inte och jag är så trögtänkt.

Jag fick en cpap maskin i början på september då det har visat sig att jag har andningstörningar på natten. Men jag kan inte sova med masken. Jag vaknar efter rätt så exakt 2 timmar. O sen sätter jag inte på mig masken för jag vill sova. Senaste veckan har jag dessutom varit dålig med masken då jag är trött på att vara en zombie. För visst jag är trött utan masken men ännu tröttare med. Även om den visar att de två timmarna jag sover så hjälper den. Sen är frågan hur mycket aningssstörningar jag har i början på natten.

Men jag vill inte ge upp än. Ska försöka lite till. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Till detta har jag även kronisk bihåleinflammation. Det förklarar mitt mående resten av året. Då det började i december 2022. Eller snarare senaste omgången började då. Tror ju att jag hade samma skit mellan oktober 2020-december 2021 eftersom det var exakt samma symtom. Men nu har jag fått en kortison nässpray jag ska använda i tre månader. Hjälper inte det så kanske det måste bli en operation. Det ser jag inte fram emot så hoppas att detta hjälper. Det har blivit bättre iaf så det är ju positivt.

Inatt var natten vi ställde om klockan till vintertid. Detta resulterade att katterna väckte mig klockan 5. De va hungriga. Så det var bara att ta sig upp o ge dem mat. Sen kunde jag sova mer. Men hade ändå sovit i närmare åtta timmar så ingen skada skedd.

Passar på att sitta o skrolla runt på mobilen o läsa lite tills det blir liv i min familj. Just nu är det väldigt lugnt här. Katterna är ute i kattgården o alla andra sover. Tjejerna har höstlov så tänker att de ska få sova ut lite. Nora har varit grym i skolan men allt kämpande hon har gjort under hela skolgången börjar komma ikapp och det börjar bli jobbigt. Men vi försöker stötta så gott det går. Nikki har fått ett uppvaknade om att man kanske behöver lägga ner lite möda i skolarbetet o inte bara glida igenom alla prov o läxor utan att man måste faktiskt plugga lite också. Livet blev hårt för den 13 åring hon är. Men hon verkar trivas bra i skolan så det är skönt det.