japp helgen tillbringades i stugan. Riktigt skönt var det faktiskt. På fredagen kom F, I o P ut och hälsade på och vi pratade skit o de o älsklingen spelade Guitar Hero. Det är inget för mig men fick offra mig på lördagen och söndagen och spela lite med älsklingen.

Plockade ihop poolen också så nu är det inget badande i den på några månader. Va lite bökigt för det var tungt. Inte bra för mig att greja med såna saker. Men va sjutton.. tar de ju mycket lugnare denna graviditeten än vad jag gjorde med Noras.

Annars är allt bra. Älsklingsgumman är på dagis. Hon har börjat stå själv nu. Började igår. Jag höll henne lite i tröjan och sen släppte jag och hon stod upp helt själv. Jag gick runt henne och visade att jag inte höll i henne. När hon förstod det så började hon skratta sådär härligt som bara hon kan göra. Det märktes på henne hur stolt hon var och sen var det att öva på att stå i säkert en kvart. Hon tog några steg också =)

Idag ska vi hälsa på Stina. Nästa vecka ska vi ta hem henne igen. Saknar henne så. Ska bli skönt att få hem hela sin familj igen. ♥