Ja idag har det varit riktigt höstväder med regn, blåst och allmänt kallt. Ingen rolig dag alls när det gäller vädret. Men för oss gjorde det inte så mycket då vi hade bestämt att tillbringa eftermiddagen i massa affärer i Skövde.

Vi hämtade Nora på dagis vid två som vanligt sen åkte vi till Skara och Slöjd-Detaljer. Där köpte vi material till att göra ett halsband och örhängen. Det har jag tillbringat kvällen med att göra. 2 par halsband och två par örhängen. Blev riktigt nöjd faktiskt.

Efter Skara åkte vi till Elins esplanad.. är det så det heter numera? Jaja, gamla Maxihuset i alla fall. Först gick vi till Skopunkten för att inhandla varsitt par skor. Blev riktigt bra köp tycker jag. 3e paret gratis och sen 10% rabatt på resten. Perfekt^^

noras skoj sko

Första paret är Noras, andra paret är älsklingens och det sista paret är mina nya skor. Riktigt sköna måste jag meddela :)

z sko

Sen åt vi lite mat. Nora var hungrig. Inte så konstigt för nu började klockan springa iväg. Dagen skulle avslutas med Albrekts Guld, men så blev inte fallet då F ringde och undrade om vi fortfarande var i Skövde och det var vi ju så hon kom in och vi kikade i lite klädaffärer också. Det är alltid lika kul men det tyckte nog inte älsklingen. Stackarn. Men han var snäll och klagade ingenting :) Nora var bara glad tills vi skulle åka bil hem. Då kom hon på att hon var trött och somnade strax efter Skara.

Nu ska jag lägga mig och läsa i Camilla Läckbergs nya bok :)

Ps. Bilderna kommer från www.skopunkten.se