Satt och tittade på en informationsfilm om Wii Fit Plus alldeles nyss. Det ser ju skitkul ut. Något som jag verkligen vill ha. Men först måste man ha ett Wii ju :( Men förhoppningsvis köper vi ett till sommaren och då vill jag ha ett Wii Fit Plus med. Ibland är det jobbigt att behöva vänta på saker och ting, men det blir mycket roligare när man får de sen!! =)

nintendo-wii-fit-plus Vi har ju redan en hel del utgifter som står på tur. Syskonvagn plus att vi behöver köpa nya toner till laserskrivaren så vi kan skriva ut alla bröllopsinbjudningar. Det är inte billigt kan jag ju meddela. Kostar ungefär lika mycket som att köpa en ny skrivare. Men den skrivaren vi har finns inte på marknaden längre och vi är supernöjda med den så det får bli toner istället.

Sen kostar ju bröllopet i sig. Men det har vi en annan budget för som jag hoppas vi kan hålla någorlunda. Det betyder att vi fortfarande kommer ha en del undan sparat. Men kommer bli en period igen med mindre pengar eftersom jag kommer vara föräldraledig. Har inte bestämt mig för hur många dagar jag ska ta ut än… 5-7 stycken i alla fall… de gör rätt mycket pengamässigt vilket jag tar. Mycket beror på älsklingens jobb också.