DSC08870

Ja ungefär denna storleken borde bebisen vara när den kommer ut skulle jag tro. Men här är Nora gammal =) nästan 3 månader i alla fall. Eller om man ska gå på när hon var beräknad så är hon 2 dagar ;)

Det kommer kännas konstigt att få en “stor” bebis. Fast den kommer ju vara liten såklart. Men mycket större än vad lillgumman var. Förhoppningsvis är man inte lika “rädd” för att ta i denna bebisen som man var med Nora. Man trodde ju att hon skulle gå sönder. Hon rymdes i handflatorna. Usch det känns jättejobbigt att tänka på hur liten hon faktiskt var!

Jag har jättesvårt att föreställa mig hur det kommer bli nu, med snitt och allt. Nora vägde ju inte mer än 1360g när hon föddes så det var ju inga problem alls att bära henne trots att man var nysnittad. Hur känns det att bära än 3kg bebis?

Nu har även tankarna på syndromet börjat komma. Kommer denna bebisen ha det och om den har det hur stor omfattning? På Nora syns det ju knappt, precis som på mig. Ska inte oroa mig i onödan. Är ju inte ens säkert att nästa får det. Risken är 50/50.